Общи условия

1.      Ако посещавате и използвате уеб сайта www.zavesi.bg, Вие заявявате, че приемате и сте съгласни с настоящите общи условия.

2.      zavesi.bg е онлайн магазин за продажба на текстил и текстилни изделия.

3.      zavesi.bg е собственост на фирма „Крим” ООД

4.      Онлайн продажбата на стоки се нарича „договор от разстояние.” Той се сключва между ползвателите на сайта (наричани Потребители) от една страна и „Крим” ООД (наричан www.zavesi.bg) от друга страна. Договор от разстояние e всеки договор, сключен между търговец и потребител като част от организирана система за продажби от разстояние или предоставяне на услуги от разстояние.

5.      Всички цени посочени в сайта са с включен данък добавена стойност (ДДС).

6.      В цената не е включена сумата за доставка.

7.      Договорът за поръчка се счита за сключен след коректно направена поръчка.

8.      Zavesi.bg няма право да променя цената на стоката след направена поръчка.

9.      При попълване на неверни данни – адрес, телефон zavesi.bg не се задължава да изпълни поръчката.

10.  След получаване на поръчката, в рамките на 24 часа, zavesi.bg се свързва с клиента за потвърждение на поръчката.

11.  Zavesi.bg не носи отговорност за пропуски в информацията за дадени стоки, свързани с наличност или спецификации предоставени от производителя.

12.  Zavesi.bg не гарантира наличността на всички продукти.

13.  Ако продуктът не може да бъде доставен поради липса на наличност или друга причина zavesi.bg се задължава да уведоми Потребителя в рамките на 24ч

14.  Снимките представят възможно най-точно цветовете. Zavesi.bg не носи отговорност за неточно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настройки и техническите параметри на мониторите и мобилните устройства, които се използват за достъп до сайта.

Лични данни

Zavesi.bg носи отговорност по Закона за защита на личните данни и гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия.

Данните ще бъдат използвани само и единствено за обработка на поръчката и всеки регистриран потребител може да изтрие акаунта си по всяко време.

Наши клиенти

Всички права запазени © 2018 zavesi.bg | Версия: | Дизайн и поддръжка DOT media